Sint Maarten

Beste kinderen,
Op vrijdagavond 11 november is het weer tijd voor de Sint Maarten optocht. Alle kinderen mogen om 18.15 uur naar het dorpshuis komen met hun lampion. Vanaf 18.30 vertrekt de (muzikale) optocht door Tuk. Na afloop is er voor de deelnemers wat te drinken en wat lekkers. De kinderen met de 10 mooiste lampionnen kunnen een prijsje winnen.

Sinterklaas

Beste kinderen en ouders,

Sinterklaas heeft laten weten dat hij en zijn Pieten op zaterdag 19 november een bezoek brengen aan Tuk. Het sinterklaasfeest wordt gehouden in het nieuwe dorpshuis. Tussen 10.00 en 12.00 uur is er een inloop.

Er staat de kinderen heel veel leuks te wachten deze ochtend. Er zijn diverse spelletjes onder leiding van de enthousiaste Pieten. Natuurlijk kan er ook een bezoek gebracht worden aan Sinterklaas. In het dorpshuis staat een glaasje ranja en wat lekkers voor de kinderen klaar. Heb je de spelletjes gedaan, Sint een hand gegeven, je vragen gesteld en lekker gespeeld? Dan krijg je nog een lekkere verrassing mee naar huis.

Meedoen? Kinderen tot en met groep 6 van de basisschool zijn welkom. De kosten voor deelname bedragen 2 euro per kind. We werken dit jaar met een toegangskaart.

Een toegangsbewijs kan opgehaald worden bij het dorpshuis op
donderdag 27 oktober van 14.15 tot 15.00 uur of op vrijdag 28 oktober
van 19.00 tot 20.00 uur. Graag gepast betalen. Meldt bij opgave ook eventuele allergieën.

Let op: tijdens de sinterklaasviering worden er foto’s gemaakt die geplaatst kunnen worden op de Facebookpagina van PB Tuk.

Ik hoop jullie allemaal te ontmoeten op 19 november!

Groeten van Sinterklaas