Namens het buurkrachtteam van Tuk:

Buurkrachtavond Tuk-Steenwijkerwold over isolatie en extra subsidie

Datum: Maandag 14 september, 20.00 uur
Locatie: Hoogthij, Oldemarktseweg 117, Steenwijkerwold (inloop met koffie vanaf 19.30 uur)

Ben je van plan of lijkt het je een goed idee je woning binnenkort te gaan isoleren? Dat komt goed uit! Want dit jaar is er extra subsidie beschikbaar voor isolatie.
Mede daarom organiseert Buurkrachtteam Tuk samen met Ver. Dorpsbelang Steenwijkerwold op maandag 14 september a.s. een voorlichtingsavond over isolatie. Wij hebben twee leveranciers uitgenodigd die gespecialiseerd zijn in het isoleren van vloeren, daken en muren.

• De leveranciers geven een presentatie over de verschillende isolatie-maatregelen. Ook kun je meteen een afspraak maken voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.
• Als Buurkrachtteam Tuk tonen we een aantal woningen uit Tuk, die met de warmtecamera zijn gescand op warmtelekken in de schil van de woning.
• Verder worden subsidie- en financieringsmogelijkheden toegelicht. Er is extra subsidie als je dit jaar minimaal twee duurzame maatregelen uitvoert in je woning.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is in verband met de RIVM-voorschriften verplicht! Je kunt je aanmelden via onderstaande QR-code of via de Buurkracht-app, te downloaden via https://www.buurkracht.nl/buurkracht-app/.

Vermeld wel of je alleen of met zijn tweeën komt! Mochten de voorschriften aangescherpt worden, dan zullen er mondkapjes worden uitgedeeld. Er mogen maximaal 40 personen in de zaal zijn. Dus meld je snel aan!

We hopen je te ontmoeten op maandag 14 september!

Het buurkrachtteam van Tuk