Helaas kan het paaseieren zoeken ook dit jaar niet doorgaan. Maar..…..niet getreurd, wij hebben een heel leuk alternatief bedacht! In het paasweekend (van vrijdag 2 t/m maandag 5 april) kunnen alle Tukse kinderen in de leeftijd van 0 t/m groep 8 basisschool, coronaproof, op zoek gaan naar paaseieren, paashazen of paaskuikens.

We hebben Tuk opgedeeld in 3 ‘zoekgebieden’:

  1. In het eerste zoekgebied kunnen jullie op zoek naar 12 afbeeldingen van paaseieren
  2. in het tweede zoekgebied zijn 12 paaskuikens verstopt
  3. in het derde zoekgebied moet je 12 paashazen vinden

De afbeeldingen zijn te vinden achter ramen van willekeurige woningen. Als de afbeelding is gevonden, noteer je de straatnaam en het huisnummer op de invullijst die hieronder is te vinden. Het is belangrijk dat in alle straten van het betreffende gebied, goed gezocht wordt. Dus ook in hofjes en doodlopende straten.

Na het paasweekend kunnen de invullijsten van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 april ingeleverd worden bij Attent Marc & Alien. Er ligt dan voor elke deelnemer een lekkere verrassing klaar!

Let op: welk gebied gekozen wordt voor de zoektocht is helemaal aan jullie. Het is mogelijk en ook heel leuk om in alle drie de gebieden te zoeken, maar de verrassing is natuurlijk per persoon en wordt niet meerdere keren uitgereikt ?

Klik op onderstaande links om de zoeklijsten te downloaden. Let op: je kunt  zoeken van vrijdag 2 t/m maandag 5 april

Wij drukken iedereen op het hart om bij deelname altijd rekening te houden met de geldende coronamaatregelen. Dus blijf thuis bij de bekende gezondheidsklachten, beperk de grootte van de groep en hou voldoende afstand van anderen!